Varför byter många till MTL produkter? - Vapify.se

Varför byter många till MTL produkter?

Många människor dras till MTL-produkter (mouth-to-lung/ mun-till-lunga) eftersom de erbjuder en välbekant upplevelse som är mycket lik traditionell cigarettrökning. När det gäller vaping ligger skillnaden mellan MTL- och DL-metoder (direkt-till-lunga) i hur ångan inhaleras. För många människor gör detta hela skillnaden när det gäller att hitta den produkt som fungerar bäst för dem. Låt oss ta en närmare titt på både MTL- och DL-ångningsmetoden.

Metoden från mun till lunga (MTL)

Vad betyder MTL? MTL-förångning efterliknar samma inhalering som du får när du röker en cigarett. MTL vaping innebär att användaren andas in förångningen genom munnen och drar sedan ner det i lungorna. 

Så hur skiljer sig metoden? Den här metoden producerar mindre ångmoln, vilket gör den till ett idealiskt val för tillfälliga vapeare som vill hålla sig till en viss gräns eller för dem som föredrar en mer diskret vape-session. Den långsammare inhaleringen möjliggör också en bättre smakproduktion jämfört med direkt förbränning i lungorna, vilket gör den tilltalande för dem som söker en smakrik upplevelse.

Metoden med direkt lunga (DTL) 

DTL vaping innebär att man tar ett djupt andetag direkt från enheten och andas ut direkt efter inandningen. Den här metoden skapar större moln av ånga men kan också producera hårdare smaker på grund av det snabba draget som går helt förbi dina smaklökar. Den används ofta av erfarna vapers som vill anpassa sin upplevelse med enheter med högre watt och koncentrerade ejuicesmaker samt av dem som vill göra tricks som att blåsa O:n eller skapa former med vape-ringar.

MTL produkter

För att uppnå en lättare MTL metod finns det förstås produkter som gör det lättare att utföra metoden. Det finns MTL vapes som vars syfte är att göra det lättare och mer smidigt att vapea med just MTL metoden. Det betyder dessutom att dessa vapes ger möjlighet för bättre smak än någon annan vape kan göra. För den som huvudsakligen vapear för smaken är en MTL vape penna ett måste.

MTL tanks

Tack vare MTL tankar kan ens dina vaping smakupplevelser höjas till en helt ny standard. Som sagt så ger MTL metoden bättre smak, dessutom genererar de nyare MTL tank modellerna ännu mer smak. Smak i första hand, rök i andra hand.

Vad är skillnaden mellan MLT pennor och MLT tankar?

Vape-pennor och vape-tankar är två olika typer av vaporizers som vanligtvis används för att andas in ånga som produceras av e-vätskor. Även om båda typerna av enheter är lika i funktion, finns det några viktiga skillnader mellan vape-pennor och vape-tankar som är viktiga att förstå för alla som är intresserade av att använda vaporizers.

En av de största skillnaderna mellan vape-pennor och vape-tankar är storleken. Vape-pennor är i allmänhet mindre och mer bärbara än vape-tankar. De är designade för att vara kompakta och lätta att bära med sig, vilket gör dem till ett populärt val för dig som vill vejpa på språng. Vape-tankar är å andra sidan större och krångligare och lämpar sig generellt bättre för användning i en stationär miljö som i hemmet.

En annan skillnad mellan de två typerna av vaporizers är hur de används. Vape-pennor aktiveras vanligtvis genom att trycka på en knapp eller genom att ta ett drag från munstycket, medan vape-tankar kräver att användaren manuellt aktiverar värmeelementet genom att trycka på en knapp eller genom att använda en puffsensor. Vape-pennor är generellt enklare att använda än vape-tankar, som kan vara mer komplicerade och kräver lite mer teknisk kunskap för att fungera.

Det finns också skillnader i hur e-vätskor används i MLT vape-pennor och MLT vape-tankar. Vape-pennor är vanligtvis utformade för att användas med förfyllda patroner som kasseras när e-vätskan tar slut. Vape-tankar, å andra sidan, låter användaren fylla tanken med e-vätska manuellt, vilket kan vara mer kostnadseffektivt i längden men också kräver lite mer tekniskt kunnande.

Slutsats kring skillnad mellan MTL och DTL

I slutändan har båda metoderna sina egna unika fördelar beroende på vilken typ av vaping-upplevelse du letar efter. Skillnaden mellan MTL och DTL vaping kanske inte verkar vara särskilt olika, men faktum är att de olika metoderna har avgörande effekt på din vaping-upplevelsen. Medan DTL-vaping kan vara mer lämpat för erfarna vapers som jagar stora moln, är mun-till-lung (MTL) produkter bra alternativ för dem som precis har börjat eller vill ha något mer subtilt som fortfarande ger mycket smak utan att ha för mycket ångproduktion. Med så många valmöjligheter på marknaden idag finns det säkert något där ute som uppfyller dina behov oavsett vilken typ av vaping-stil du föredrar! Spana in sortimentet här!

Varukorg
Rulla till toppen