Vape Sverige

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][trx_title align=”center” color=”#333532″]Vape Sverige[/trx_title][vc_column_text]

Vapify är en eciggbutik som säljer vapes i Sverige. Vi har ett stort sortiment av vapes och vapingprodukter från flera välkända varumärken. Vapify uppmanar ingen till att börja röka vape i Sverige om man inte har det behovet. Vaping skall se som ett modernt hjälpmedel för dig som vill sluta röka vanliga cigaretter och minska intaget av nikotin. Det finns inga kända hälsorisker med att använda e-cigaretter med nikotinfri vätska så länge produkterna används på det sätt som de är konstruerade för.

I vår vapebutik på Scheelegatan 5 i Stockholm hittar du ett stort sortiment av nikotinfria e-juicer i flera olika smaker. Vår kunniga personal ger dig rådgivning och hjälper dig att hitta de produkterna som passar just dina behov. Vi har stor kunskap kring användandet av vapes i Sverige och vilka lagar och regler som gäller. Vapify säljer enbart produkter som är godkända av Tobaksdirektivet (TPD) och som inte strider mot några lagar.

[/vc_column_text][trx_title type=”2″ align=”center” color=”#333532″]Regler om vapes i Sverige[/trx_title][vc_column_text]

1 juli 2019 trädde “Lagen om tobak och liknande produkter” (LTLP) i kraft som begränsar användandet av vapingprodukter och vapes i Sverige. Det utökade rökförbudet innebär att man nu inte får använda vapes i Sverige på allmänna platser såsom uteserveringar, hållplatser, kollektivtrafik och andra allmänna platser!

Här är en kort sammanställning på vad som gäller för vapes i Sverige för dig som konsument:

  • Maxvolym för e-juiceflaskor med nikotin är 10 ml.

  • Nikotinstyrkan får ej överträda 20 mg/ml.

  • Vapingprodukter ska vara barnsäkra och påfyllning ska kunna ske utan läckage.

  • 18 årsgräns på samtliga produkter inom vapes i Sverige

Beställ vapes i Sverige på vår hemsida eller besök någon av våra butiker i Stockholm!

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”100px”][/vc_column][/vc_row]

Varukorg
Rulla till toppen
Scroll to Top