E-pipor & vape pipor

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][trx_title align=”center” color=”#333532″]E-pipor & vape pipor – Vad är det?[/trx_title][vc_column_text]E-pipor eller vape pipor som det också kallas har introducerats på marknaden under de senaste året. Till utseendet liknar dem vanliga traditionella tobakspipor med skål, skaft och munstycke.  Till skillnad från den klassiska pipan så används e-pipor för att vejpa e-juice med hjälp av elektronik. Ett inbyggt litiumbatteri värmer upp en coil (spole) som förångar e-juicen och förvandlar den till rök.

E-pipor anses vara ett mer hälsosammare alternativ än tobakspipor. Eftersom det är ånga istället för rök som man andas in så riskerar man inte att andas in skadliga ämnen i kroppen. De flesta vape pipor har en skål av trä som efterliknar en vanlig pipa och det finns en mängd olika e-juicer som efterliknar smaken från piptobak (körsbär, äpple och vaniljtobak). Självklart kan du även röka samma smaker som finns till vanliga e-cigaretter!

Hos Vapify hittar du e-pipan vPipe 3 från VapeOnly. Närmare en riktig pipa kan du inte komma! Vape pipan är gjord av träslaget ebenholts och rymmer 1.2 ml e-juice! Köp e-pipan från vår webbshop eller besök någon av våra eciggbutiker i Stockholm![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][vc_single_image image=”1768″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_empty_space height=”100px”][/vc_column][/vc_row]

Varukorg
Scroll to Top