Bästa E-juice

E-juice eller E-liquid som det också kallas är den vätskan som du fyller din e-cigg med. Det är e-juicen som förångas och skapar den ånga som du röker. Att hitta din bästa e-juice är svårt när utbudet är så stort som det är.

Hitta din bästa e-juice

Det finns en mängd olika smaker att välja mellan från flera välkända varumärken. Det finns även e-juicer med olika fördelningar av basingredienserna propylenglykol (PG) och vegetariskt glycerin (VG). De vanligaste fördelningarna är 70% PG med 30% VG eller 50% PG med 50% VG. Olika fördelningar ger olika resultat och med tiden kommer du hitta den kombination som din bästa e-juice består av!

Om du är ute efter stora moln rekommenderar vi e-juicer med högt VG. Vegetariskt glycerin producerar större och tjockare moln men nackdelen är att VG nästintill är smaklöst och gör e-juicen mindre smakrik. Är du ute efter mycket smak har den bästa e-juicen för dig en högre koncentration av PG!

Nedan listar vi våra bästsäljande produkter så du lättare kan hitta din bästa e-juice! Behöver du rådgivning eller personlig service är du välkommen att kontakta oss via hemsidan eller besöka någon av våra e-ciggbutiker i Stockholm!

  Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

   Varukorg
   Rulla till toppen
   Scroll to Top