Puff bar - Vapify.se

Puff bar

Puff bar är är likt en vape, ett alternativ till traditionell rökning eller för någon som vill försöka sluta röka. Puff bars har blivit allt mer populära eftersom att de kräver minimal ansträngning för att börja vejpa. Läs vidare för att lära dig mer om puff bars och vad som kan vara bra att tänka på när du ska välja modell och märke.

Vad är en puff bar?

En puff bar är en e ciggs-anordning som är utformad för att ge rökare ett alternativ till traditionella cigaretter. Den är liten och lätt, vilket gör den lätt att bära med sig och ta fram när du behöver den. Den består av en puffpatron som innehåller flytande nikotin i olika smaker, till exempel mango, frukt, mentol, med mera. När puffpatronen aktiveras genom att inhalera i den, värmer apparaten upp det flytande nikotinet och omvandlar det till ånga som kan dras från puffpatronen i varje inandning. Puffbars är populära eftersom de erbjuder användarna ett bekvämare och mer diskret sätt att vejpa än vanliga e cigg. Dessutom kommer puffbars redan påfyllda med välsmakande smaker och nikotin. Puff bars är ett alltmer populärt alternativ till traditionella cigaretter bland moderna rökare.

Hur laddar man en puff bar?

Det smidiga med att röka en puff bar är att de inte behöver laddas. En puff bar kommer laddad med smak och nikotin och är redo att rökas på en gång. En puff bar håller olika länge beroende på märke och modell. En puff bar som har “800 puffar”, ska hålla i ungefär 800 inandningar. Vissa puff bars är uppladdningsbara och kommer med en USB-C ingång om man skulle behöva ladda batteriet. När man är klar med sin puff bar så ska man sortera den som vanligt elektroniskt avfall.

Vad kostar en puff bar?

En puff bar kan kostar mellan ca 40 kr och 140 kr. Priset skiljer sig oftast beroende på hur länge den håller, men också för vilket märke eller anordning som den består utav.

Hur länge håller en puff bar?

Olika puff bars håller olika länge. De lite billigare anordningarna håller i ungefär “400 puffar” dvs 400 inandningar medans de lite dyrare håller i upp mot “1200 puffar” dvs 1200 inandningar. Beroende på hur stora bloss man tar så kan hållbarheten skilja sig från person till person.

Puff bar med olika mängd nikotin

Vissa puff bars kommer med mer nikotin medans andra är helt fria från Nikotin. Hos Vapify har vi puff bars med nikotin från 18mg nikotin /ml till 20 mg nikotin/ml. Den typ och kvalitet av nikotin som används i puffbars kan också variera från märke till märke. Generellt sett tenderar puffbar-märken som innehåller högre nikotinhalter att ge hårdare smakprofiler på grund av att deras ingredienser är mycket mindre raffinerade än de som finns i puffbars på lägre nivå.

Puff bar med smak

Puff bars kommer i alla möjliga smaker och det finns verkligen något för alla. Vapify säljer allt från tobakssmaker till mer fruktiga och söta smaker. Alla har sina egna preferenser på vad de föredrar för smak i sin puff bar. Det kan vara bra att beställa flera med olika karaktärer att testa sig fram med för att hitta sin egna favorit. Några av de mest populära är: watermelon, strawberry och grape.

Puff bar olika märken

Vapify har ett brett utbud av olika puff bars. Några av våra märken är Phix mini, Pod salt, Killa switch, Voom och Yooz. Även om det är omöjligt att definitivt säga att ett puffbarmärke är bättre än ett annat, bör skillnaderna mellan dem vägas innan man gör ett köp. I slutändan är det upp till användaren att avgöra vilken puffbar som passar bäst för just hans eller hennes smak och behov.

Sammanfattning

Puff bars har blivit ett alltmer populärt alternativ för människor som vill ha ett alternativ till traditionell rökning eller sluta röka helt. En puff bar är smidig att ta med sig och man behöver inte tänka på andra komponenter, laddning eller vätska innan man kan börjar vejpa. Även om puffbarsen alla är ganska lika när det gäller designaspekten är det bäst att välja en enligt användarens vapingstil för en optimal upplevelse. Kolla efter batteritid, antal puffs, preferens på smaker, nikotinhalt och vätskeutrymme när du ska hitta din favorit. Se Vapifys sortiment av puff bars här.

Varukorg
Rulla till toppen